Werkplaats
In onze ruime machinale werkplaats schaven, frezen, zagen en verwerken we ons hout tot mooie eindproducten. Onze werkplaats oogt  overzichtelijk en opgeruimd, ook als we aan het werk zijn. Want of het nu gaat om onze eigen werkomgeving, onze materialen, ons hout of juist om dat eindproduct voor onze klant: die zorgvuldigheid vinden wij maar heel gewoon.

Hoogwaardige machines
In ons streven naar perfectie maken we in onze werkplaats gebruik van hoogwaardige, op de millimeter nauwkeurige computergestuurde CNC-machines. Daarnaast beheersen onze medewerkers het ambacht en vakmanschap tot in de puntjes van hun vingers. Een combinatie van precisie, kwaliteit en vakmanschap dat bij elkaar opgeteld garant staat voor onze oerdegelijke en perfect passende kwaliteitsproducten.

Professionele Spuiterij
Onze producten worden zorgvuldig in de grondverf of voorlak gespoten, waarbij alle RAL-kleuren mogelijk zijn. De spuiterij is voorzien van vloerverwarming en een uitgekiend ventilatiesysteem met luchtcirculatie, waardoor de verf onder de meest optimale omstandigheden kan drogen en uitharden.